Laster ...
Slik velger du riktig parkdress

Slik velger du riktig parkdress

Det finnes mange typer parkdresser på markedet, men hvilken type parkdress passer best til ditt barns behov? Her gir vi deg tipsene du trenger, for å gjøre valget enklere.

Det første valget du må ta, når du skal velge riktig parkdress, er om du ønsker at dressen skal være vattert eller ikke. Dette avgjøres ut i fra hvilken årstid dressen skal brukes på. La oss se på parkdressen uten vattering først.

Parkdress uten vattering
En parkdress uten vattering er ypperlig for lek om høsten og våren. I denne kategorien kan du primært velge mellom parkdresser med ytterside av softshell eller skall. Softshelldresser føles gjerne myke og behagelige på kroppen,  noe som gir barnet god bevegelsessfrihet. Yttersiden er vannavstøtende og innersiden er gjerne fôret. 

Er det en parkdress med gode vind- og vanntette egenskaper du er på utkikk etter, bør du se etter en skalldress. Disse kan brukes hele året, dersom man følger trelagsprinsippet; ull innerst, fleece eller ull som mellomlag og skall ytterst. Når du skal velge skalldress bør du vurdere ut i fra blant annet følgende produktegenskaper: vannsøyle, vindtetthet, refleksdetaljer, rive- og slitestyrke og justeringsmuligheter som strikk i liv, avtakbare fotstropper og hette.

Vattert parkdress
Vatterte parkdresser egner seg godt til kjølige høst- og vinterdager. Også her bør du vurdere dressen ut i fra følgende momenter: vannsøyle, vindtetthet, refleksdetaljer, rive- og slitestyrke og justeringsmuligheter som strikk i liv, avtakbare fotstropper og hette.

Når barnet prøver dressen
Det er viktig at barnet kan bevege seg i dressen. Dressen skal sitte godt på kroppen, uten å stramme. Dette gjelder både med og uten fôr på innsiden, eller med andre klær under. At barnet har god bevegelighet er viktig for trivselen.

Sikkerhet først
Stormberg har over 22 års erfaring med å utvikle funksjonelt og holdbart tøy for de som beveger seg mye ute. Når Stormbergs designere jobber med barnekolleksjonen er sikkerhet, komfort og kvalitet de viktigste stikkordene. Vi jobber hardt for at barna skal kunne leke i høy komfort, uansett værforhold.

 1. Dammen resirkulert parkdress barn 1-7
  Dammen resirkulert parkdress barn 1-7
  799,-
  Dammen resirkulert parkdress til barn er en vindtett og vanntett parkdress laget av slitesterkt materiale. Dressen har kontrastfelter i tykkere materiale over baken og på nederste del av beinene. Nederst er det justerbar gummistrikk for feste under skoene
 2. Liekkas parkdress barn 1-7
  Liekkas parkdress barn 1-7
  899,-
  Liekkas parkdress til barn er en myk og behagelig parkdress med forsterkninger på utsatte områder som knær og seteparti. Parkdressen er vann- og vindtett, og passer til både gutt og jente. Liekkas parkdress er lett fôret, og egner seg ypperlig til vårens skiftende vær.
 3. Rutsje vinterdress barn 1-7
  Rutsje vinterdress barn 1-7
  1 499,-
  Rutsje er en tynnere variant av testvinneren Kullen vinterdress. Dressen er laget i materialer som gjør den vanntett, slitesterk og komfortabel. Lett vattering sørger for ekstra isolasjon på kalde dager, samtidig som dressen er designet med tanke på å gi barnet optimal bevegelsesfrihet.
 4. Sprang trelagsparkdress barn 1 - 7
  Sprang trelagsparkdress barn 1 - 7
  399,-

  En parkdress skal tåle mye, svært mye. Sprang parkdress er en slitesterk skalldress som er vanntett og vindtett, passer til både gutt og jente og er utviklet spesielt for aktive barn. Sprang parkdress har blitt en Kundefavoritt blant våre barnehagedresser.

   

 5. Labbedal parkdress barn 1-7
  Labbedal parkdress barn 1-7
  899,-
  Labbedal parkdress til barn er en solid, vind- og vanntett dress spesielt utviklet for aktive barn. Dressen egner seg godt til bruk i barnehage, tur og fritid og har slitesterke forsterkningsfelter i baken og albuer og knær.
 6. Harestua parkdress barn 1-7
  Harestua parkdress barn 1-7
  999,-
  Harestua parkdress til barn er en myk og lett parkdress i vind- og vanntett materiale, spesielt utviklet for aktive barn. Dressen har slitesterke forsterkningsfelt på utsatte områder, og passer godt til bruk både i barnehage og på tur i skog og mark.
 7. Moltehei softshelldress barn 1-7
  Moltehei softshelldress barn 1-7
  799,-
  Moltehei softshelldress er en myk og behagelig dress for tur og lek. Dressen er laget i et vannavstøtende softshellmateriale, med refleks integrert i stoffet. På albuer, knær og i baken har dressen slitesterkt kontraststoff.
 8. Kullen vinterdress barn 1-7
  Kullen vinterdress barn 1-7
  999,-

  Kullen vinterdress fikk terningkast 6 i Foreldre & Barns store test av vinterdresser både i  2017 og høsten 2018. Testvinneren er en solid, vindtett og vanntett, vattert parkdress som er spesielt utviklet for aktive barn. Dressen har en romslig passform for optimal bevegelighet.

 9. Sprudle vinterdress
  Sprudle vinterdress
  699,-

  Sprudle parkdress er god og varm, og den er også myk med god bevegelsesfrihet. Sprudle vattert parkdress er en funksjonell, god og varm parkdress til både gutt og jente. Denne kan brukes både høst og vinter. Barnehagedressen er vindtett og vannavstøtende.

 10. Ispark vinterdress barn 1-7
  Ispark vinterdress barn 1-7
  899,-
  Ispark parkdress er en god og varm parkdress med god bevegelsesfrihet. Ispark egner seg fint til bruk både høst og vinter, og barnehagedressen er vindtett og vanntett.
 11. Tyssdal barnehagepakke barn 1-7
  Tyssdal barnehagepakke barn 1-7
  1 999,-
  Tyssdal barnehagepakke er en pakke med alt barnet ditt trenger til barnehagen. Pakken inneholder ti produkter som alle er spesielt utviklet for bruk i barnehage, men som også er egnet til lek og fritid. Produktene er lette og komfortable og gir god bevegelsesfrihet. Barnehagepakken er et eksklusivt tilbud for våre nettkunder.
© 2020 Stormberg AS. All Rights Reserved.