Laster ...

Stormberg er Norges største sports- og turtøymerkevare målt i antall solgte produkter. Vi er leverandør av funksjonelt sports- og turtøy samt turutstyr, vi har et stort fokus på miljø- og samfunnsansvar, gjennom våre verdier bærekraft, inkludering og innovasjon.

Stormberg har rundt 250 medarbeidere og omtrent 30 butikker spredt over hele landet, og vi har egne nettbutikker i Norge, Sverige og Finland. Ledige stillinger i Stormberg blir lagt ut her.

Ledige stillinger i Stormberg:

Det er for tiden ingen ledige stillinger i Stormberg

Vil du bli en del av en av Norges råeste E-commerceavdelinger?

Vi satser sterkt på digital handel, og utvider nå avdelingen med en ny Digital Marketing Specialist.

Les mer om stillingen her

Er du like glad i å bygge relasjoner som å utnytte potensiale i digitale verktøy? Da er du den vi leter etter!

Stormberg utvider sin satsning og søker relasjonsorientert og strukturert salgssjef for å forsterke vårt arbeid mot bedrifter, organisasjoner og forhandlere. Vi ser etter deg med svært god digital- og markedsforståelse samt lidenskap for tur- og friluftsliv. Du vil jobbe med salg og utvikling av en sterk merkevare basert på Stormbergs kjerneverdier inkludering, bærekraft, mot og innovasjon.

Stormberg har et strategisk forankret mål om å øke mangfold av innsikt, perspektiv og gjerne erfaring som minoritet. Dette er viktig for oss for å bedre forstå og nå hele befolkningen. Denne kunnskapen er et viktig supplement til fagkompetanse og arbeidserfaring, fordi vi ønsker å tilby gode tur- og produktopplevelser for alle.

Les mer om stillingen her

Elsker du å gjøre kundene fornøyde? Da er du kanskje vår nye kundekonsulent!

Stormbergs nettbutikk er i vekst, og vi leter etter deg som kan betjene innkommende kundehenvendelser pr. telefon, chat, mail og sosiale medier, bidra til en enda bedre kunde- og brukeropplevelse for nettkundene, samt være en positiv bidragsyter i teamet. Arbeidstid vil være dagtid, kveld og helg i 100 % stilling.

Les mer om stillingen her

Stormberg utvider produktsortimentet og søker innovativ og dyktig medarbeider for å styrke design- og produktteamet

Vi ser etter deg med svært god trend- og markedsforståelse og lidenskap for tur- og friluftsliv. Du vil jobbe med videreutvikling av en sterk merkevare basert på Stormbergs kjerneverdier og få en sentral rolle i design- og produktteamet, hvor bærekraftig kolleksjonsutvikling innenfor produktgruppene turtøy, tursko og turutstyr står i fokus. Stormberg har et strategisk forankret mål om å øke mangfold av innsikt, perspektiv og gjerne erfaring som minoritet.  Dette er viktig for oss for å bedre forstå og nå hele befolkningen. Denne kunnskapen er et viktig supplement til fagkompetanse og arbeidserfaring, fordi vi ønsker å tilby gode tur og produkt opplevelser for alle.

Les mer om stillingen her

© 2020 Stormberg AS. All Rights Reserved.