Klar for julekalender? 🎁 Meld deg på innen 1.12 og vær med i trekning av et gavekort på 5000,-🎅🏼
Produktet er lagt i handlekurvenTil kassen

1% til samfunnet

Vi vil gjøre verden til et litt bedre sted

Som en kommersiell virksomhet må vi tjene penger og gå med overskudd, men Stormbergs økonomiske resultater skal skapes på en måte som er positivt for samfunnet.

I Stormbergs selskapsvedtekter står det at 1 % av Stormbergs omsetning ekskl. mva skal brukes til humanitære og samfunnsnyttige prosjekter. Med dette bidrar vi til en rekke små og store prosjekter. Vi er stolte over de samarbeidene vi har og det arbeidet de ulike organisasjonene gjør for å gjøre verden til et litt bedre sted.

 

Små tiltak er også store

I den store sammenhengen er vårt 1%-bidrag mindre enn en dråpe i havet, men kan engasjementet være med på å gjøre hverdagen litt bedre for noen som har det vanskelig, betyr det likevel mye. Små tiltak er også store.

Tusen takk til våre Kunder

Tusen takk til alle som har kjøpt Stormbergprodukter og dermed bidratt til at 1% summen har blitt større og større! I 2021 passerte vi til sammen 50 millioner som opp igjennom årene har gått til samfunnsnyttige og humanitære formål. Under ser du våre faste samarbeidspartnere. I tillegg til disse bidrar vi til andre små og store prosjekt.

Se full oversikt over alt 1% av Stormbergs omsetning har gått til her.

 

Våre faste samarbeidspartnere:

Kenneltilbud på krisesentre

Kenneltilbud på krisesentre

Vold mot mennesker og vold mot dyr henger sammen, og endel våger ikke å oppsøke hjelp på et krisesenter i frykt for hva som vil skje med kjæledyret. Vi betaler for kenneltilbud for dyr til voldsrammede familier som trenger det ved fem krisesentre i landet.
Les mer
UngPrat

UngPrat

Stadig flere barn og unge føler seg ensomme. UngPrat er en del av Blå Kors sine hjelpetilbud, og er et gratis samtaletilbud for. Rask, gratis og anonymt kan de som ønsker det, få noen å prate med.
Les mer
Fretex

Fretex

Reklamasjoner, feilproduksjon om tøy som du panter i Stormbergs butikker går inn i en gjenbruksordning hosFretex. Plaggene som ikke kan benyttes som klær lenger, blir det blant annet laget sitteunderlag og liggeunderlag av.
Les mer
Skeive Sørlandsdager

Skeive Sørlandsdager

I Stormberg er vi opptatt av mangfold og at alle skal ha friheten til å elske den de vil. Derfor støtter vi Skeive Sørlandsdagers sitt arbeid for mer åpenhet, mangfold og inkludering.
Les mer
Bærekraftsfestivalen

Bærekraftsfestivalen

Bærekraftsfestivalen har som mål å øke kunnskap og samarbeid omkring bærekraft. Samarbeid er en viktig forutsetning for å nå FNs bærekraftsmål, og gjennom flere årlige arrangement jobber de for å engasjere og binde sammen unge, pensjonister, gründere, startups, det etablerte næringslivet, akademia, politikere og media.
Les mer