Laster ...

Steinar J. Olsen

«Vi som jobber i Stormberg tror ikke vi kan forandre verden. Vi vet vi kan forandre verden, i alle fall en bitte liten del av den.»

Gründerens reise

Steinar J. Olsen (f. 1970) er gründeren bak Stormberg AS. Han er i dag eier og arbeidende styreleder. Han er gift og har tre barn.

Steinar har drevet egen virksomhet siden han var 16 år gammel. Han avsluttet skolegangen etter videregående skole, hvor han tok bedriftsøkonomisk linje. Steinar har som gründer opplevd både oppturer og nedturer. Før han startet Stormberg drev han i en årrekke flere butikker innenfor tekstil og sport. Forretningsvirksomheten mislyktes og Steinar måtte til slutt legge ned butikkene og begjære selskapene konkurs.

Fra han var 19 år var han i en 10-årsperiode aktiv i lokalpolitikken i Kristiansand. Han satt åtte år i bystyre og formannskap, og var i fire år leder av Helse- og sosialstyret.

Steinar J. Olsen på Stormberg sitt lager.

Stormberg-gründeren har et brennende samfunnsengasjement og mener at alle mennesker fortjener en sjanse uansett hvilken fortid de har. Derfor har Stormberg også satt seg mål som ikke handler om kroner og øre. 25 prosent av de ansatte skal ha en bakgrunn som av en eller annen grunn gjør det vanskelig å få innpass i arbeidslivet. 1% av Stormbergs omsetning brukes på samfunnsnyttige og humanitære formål.

Stormberg er som selskap partipolitisk nøytralt, men opptatt av politiske saker. Steinar er drivkraften bak mye av selskapets engasjement. Det handler om å ikke forholde seg likegyldig til samfunnet rundt seg. Engasjementet har også ført til at Steinar J. Olsen er en ettertraktet foredragsholder som de siste årene har holdt mange foredrag over hele landet. Stormberggründeren ga i 2011 ut boken Stormberger – Samfunnsansvar fra ord til handling.

Steinar mottar omdømmepris.
Statsminister Erna Solberg og Stormberg-gründer Steinar J. Olsen på tanketur.

Verv og engasjement:

Steinar J. Olsen holder foredrag.

Priser:

Steinar J. Olsen er styreformann i Stormberg Group AS, Stormberg AS, Stormberg Konsept AS, Stormberg AB og Leketoy Stormberg Inter AS.

© 2020 Stormberg AS. All Rights Reserved.